Jan D hondt wil verschil maken in fotografie

De Kortrijkse ondernemer Jan D’hondt (ex-Eclecti) gooit zich voor zijn nieuwe activiteit op zijn grote passie: de fotografie. De voorbije drie jaar volgde hij cursussen in die zin. Zopas opende hij in Knokke-Duinbergen een eigen prestigieuze fotogalerij “met zicht op zee”. Eerder al had hij ook zo’n galerij in Marke. Met zijn nieuwe bedrijf BVBA Iconoclash wil D’hondt het betere fotowerk groeperen en ten toon stellen, een noodzaak nu de digitale fotografie gezorgd heeft voor een aanwas aan fotografische beelden en vaak minderwaardig materiaal. In zijn beide galerijen toont de initiatiefnemer hoe je als fotograaf het verschil kan maken.

Met Iconoclash richt D’hondt zich niet alleen naar de particuliere markt maar evenzeer naar het bedrijfsleven. “Bedrijven en klanten stellen het altijd op prijs om in een aangename omgeving aan de slag te kunnen,” aldus Jan D’hondt. “Met ons vrij uniek aanbod voor interieur en kantoorinrichtingen kunnen we daartoe bijdragen. Maar ook ambitieuze beroepsfotografen kunnen in onze galerijen terecht om hun werk te delen met anderen.”

Iconoclash heeft ook een atelier met 12 kleuren hoge resolutie kleurendruk machine staan. Foto’s kunnen er afgedrukt worden op groot formaat en/of gekleefd worden op strakke aluminium pvc-platen. (KC)