Er staat geen rem op  de expansiedrift van Accent Jobs. Dit maal tekent het in Nederland voor zijn grootste overname ooit. Het plaatselijke Redmore treedt toe tot de West-Vlaamse uitzendgroep. De voorbije drie jaar werden slag om slinger negen overnames gerealiseerd (drie per jaar) en bijna onveranderd in de buurlanden.  

Redmore Group is een Nederlandse dienstverlener gespecialiseerd in sourcing, (ERP) consultancy, detachering en het aanbieden van technologische oplossingen. De klanten zijn zowel multinationals als kmo’s en zijn vooral actief in de publieke sector en het bank- en verzekeringswezen. Met een omzet van ruim 100 miljoen euro en een uitstekend rendement is dit een sterke aanvulling in het portfolio van House of HR, de koepelmaatschappij boven Accent Jobs.
Redmore Group is in 2014 ontstaan uit een bundeling van expertise van de in hun branche zeer gekende en marktleidende bedrijven Talent&Pro, Triple A Risk Finance, Triple S Unlimited, Redmore Solutions en Profource. Gezamenlijk hebben zij meer dan 1.200 gespecialiseerde professionals in dienst. “Met House of HR kunnen we onze groeiambitie waarmaken, aldus Jan van Duijn, CEO van Redmore Group. “Wij zijn erg blij met House of HR omdat dit ons een platform biedt om onze gezamenlijke dienstverlening nationaal en internationaal uit te breiden en om sneller te kunnen groeien. Dit biedt onze medewerkers en onze klanten meer doorgroeiperspectieven.”

Win-win

Ook Rika Coppens, CEO van House of HR, is erg enthousiast over de nieuwe acquisitie: “We kijken ernaar uit het hele Redmore team te verwelkomen bij House of HR”, aldus de CEO. “Redmore is dé referentie in Nederland op het vlak van projectsourcing, staffing en consultancy voor banken, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen. Ze zijn erg ondernemend en net zoals bij onze andere bedrijven is hun hele cultuur gericht op groei en innovatie. Hun activiteiten sluiten ook perfect aan bij House of HR, zowel wat type opdrachtgever, kandidaten en de regio’s waarin ze actief zijn betreft. Redmore Group heeft namelijk vooral hoogopgeleide financieel georiënteerde en bèta profielen in dienst. Dit is perfect complementair aan onze activiteiten in engineering en consultancy. In Nederland waren we al erg actief met Accent, Continu en Covebo, maar we zien er nog een groot groeipotentieel. We zijn er dan ook van overtuigd dat we met Redmore in onze groep nog sterker en veerkrachtiger zullen zijn.”