KORTRIJK – De Ad Ultima Group en het Nederlandse in2Scope starten een intense samenwerking in Nederland. Hiermee verstevigen beide partijen hun positie op de Nederlandse markt als aanbieders van end-to-end IT-oplossingen voor de maakindustrie, de bouw & constructie, de wholesale & retail markt alsook de complexe logistiek.

De Ad Ultima Group van CEO Filip Bossuyt zorgt sinds 2000 voor de end-to-end procesverbetering en automatisering van de productontwikkeling, productie en distributie van meer dan 300 bedrijven. Het West-Vlaamse bedrijf, met zetel in Kortrijk, is actief in de Benelux en Frankrijk en biedt jobs aan meer dan 250 enthousiaste werknemers. in2Scope is een organisatie met een duidelijke focus op implementaties van en het leveren van ondersteuning bij Microsoft Dynamics 365 voor operations en finance, Microsoft Dynamics AX 2012 en al haar vorige versies. Zij ontwikkelen Microsoft Dynamics AX add-ons en leveren diensten die de kwaliteit van de Dynamics implementaties en de tevredenheid van de Dynamics gebruikers vergroten.

Met dit partnership willen beide partijen de klanten beter dienen zodat zij kunnen genieten van de gezamenlijke ervaring, kennis en oplossingen doorheen de verschillende sectoren. Hierdoor ontstaat er ook een unieke combinatie van Microsoft en PTC-oplossingen voor de Nederlandse maakindustrie.