Aspirant meesterkok Rafael Van Coillie pakt uit met nieuw initiatief

 

 

rafael-vancoillie-amitude-verfijnde-homecooking-catering (2)

Rafael Van Coillie (Amitude), een van West-Vlaanderens meeste beloftevolle jonge keukenchefs, pakt voor de eindejaarsperiode uit met een nieuw concept. Amitude  brengt voor de feestdagen verfijnde afhaalmenu’s en -gerechten die aangeboden worden via een exclusieve cateringbrochure of via het web (www.amitude.be/eindejaarsfeesten).

De start-up Amitude is gespecialiseerde in de verfijnde homecooking  en catering voor bedrijven en werkt voor klanten in heel Vlaanderen. Particuliere klanten kunnen bij Amitude ook terecht voor verzorgde gastronomische diners thuis zoals communie- of huwelijksfeesten, of een gezellig vriendendiner. Bedrijven kunnen ook een beroep doen op  Amitude voor bedrijfsfeesten, walking diners en event catering.

Amitude is het nieuwe cateringbedrijf  van de jonge Torhoutse chef-kok Rafaël Vancoillie (22 jaar).  Zijn vader, Geert Van Coillie, heeft een eigen marketing- en communicatiebureau in Torhout. Rafaël is een “Coxydien” en behaalde dus zijn koksdiploma en koksmuts aan de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Hij volgde inmiddels al stages in sterrenzaken zoals Ter Leepe, De Kromme Watergang ( NL) en La Durée.