Balta heeft nieuwe CFO

balta-group-tom-gysensTom Gysens, tot voor kort aan de slag bij Beaulieu International Group (BIG), maakt de overstap naar de buren van Balta. Hij werd zopas benoemd tot de nieuwe CFO van de Balta Group. Hij wordt ook lid van het management committee van Balta Group en dit vanaf 1 december. Gysens volgt Carl Verstraelen op.
Tom Gysens startte zijn loopbaan als auditeur bij Price Waterhouse Coopers vooraleer hij aantrad bij Beaulieu International Group als zogenaamde “group controller” en dit vanaf 2004. Hij was CFO van Beaulieu en lid van het executive committee op groepsniveau gedurende de laatste 8 jaar. Tom Gysens zegt dat hij bij Balta een cultuur terugvindt die hem na aan het hart ligt en te willen meehelpen aan de veelbelovende groeistrategie van Balta.
Zijn voorganger Carl Verstraelen leidde de voorbije zeven jaar “finance & IT-afdeling” bij Balta. Carl kan terugkijken op een carrière van 40 jaar als CEO of CFO van Amylum Group, Lhoist Group en Agfa Healthcare vooraleer hij bij Balta startte. Hij blijft nog lid van verschillende raden van bestuur. “Het is voor mij het juiste moment om Balta in goede handen te kunnen overlaten aan een geweldig team en een veelbelovende opvolger,” aldus Verstraelen. Balta wordt geleid door CEO Tom Debusschere. (KC)