Bart Coeman (Fun) opent nieuwe winkelketen YESS!

IMG_1540Coeman BartDeze week (donderdag 24 maart) opent Bart Coeman zijn eerste van een reeks nieuwe winkels onder de vlag “YESS!”. De keuze voor de première viel op Roeselare. De voorbije maanden werkte Coeman, die een gigantische ervaring heeft in de retail met de Fun Centers,  in alle stilte aan het maken van collecties en het ontwerpen en inrichten van de nieuwe winkelketen. Dit hield onder meer in dat een hele organisatie moest op punt gesteld worden, en dat er ook medewerkers moesten aangeworven worden. Het retailconcpet YESS staat nu definitief in de steigers.

De formule bestaat uit een groot aanbod van “fast moving consumer goods“’ en situeert zich in de assortimenten fashion accessoires, personal care, tuindecoratie, party, tafeldecoratie, huishoudelijk textiel, schoonmaakgerief, huishoud, koken, bakken, hobby voor kind en volwassenen, opbergen, gordijnen, wanddecoratie, inpakken, gift, electronics, batterijen, snoep, enzovoort. Naast het permanente aanbod worden ook per seizoen andere artikelen aangeboden zoals tuinmeubelen tijdens het voorjaar en de zomer, of kerstartikelen in het najaar. Coeman wordt met dit initiatief een geduchte concurrent voor onder meer de winkels van Action of Casa.

Bart Coeman zegt, samen met een groep enthousiaste medewerkers, te hopen we op een massale publieke belangstelling bij de opening in Roeselare. YESS! wil dit jaar nog drie winkels openen. (KC)