OOSTKAMP – Yess!, het retailconcept dat werd opgestart door Bart Coeman (ex-Fun), opende zijn vierde winkel in Oostkamp. De nieuwe non-food discountformule bewees in de vestigingen in Roeselare, Maldegem en Aarschot dat ze beantwoordt aan een duidelijke behoefte bij de consument. “Kwaliteit tegen scherpe prijzen is een formule die voor de consument, die geconfronteerd wordt met tal van onzekerheden, meer dan ooit haar aantrekkingskracht behoudt”, zegt Bart Coeman.

Yess! is zowat de West-Vlaamse tegenhanger van de bekende winkelketen Action. Yess! biedt een ruim aanbod van ‘fast moving consumer goods’’ en situeert zich in de assortimenten fashion accessoires, personal care, tuindecoratie, party, tafeldecoratie, huishoudelijk textiel, schoonmaakgerief, huishoudartikelen, koken, bakken, hobby voor kind en volwassenen, opbergen, gordijnen, wanddecoratie, inpakken, gift, electronics, batterijen, snoep, enzovoort. Naast het permanente aanbod worden ook per seizoen andere artikelen aangeboden zoals tuinmeubelen tijdens het voorjaar en de zomer, of kerstartikelen in het najaar.

De doorsnee consument is de dag van vandaag nog altijd niet geneigd om de portemonnee breed open te trekken. “Tegelijk is de consument echter op zoek naar verbondenheid, organiseert hij feestjes en barbecues en schenkt hij veel aandacht aan familie en vrienden”, weet Bart Coeman. “Yess! biedt met een ruim aanbod van producten tegen discountprijzen de mogelijkheid  om het allemaal  leuk en betaalbaar te houden.”

Yess! heeft dankzij de ervaring van Bart Coeman, zowel in Europa als Azië, een uitgebreid netwerk van leveranciers. “Vandaar”, zo zegt hij, “dat wij heel scherp kunnen inkopen bij producenten die eenzelfde kwaliteit leveren als de grote merken. Inspelend op het verlangen van de klanten om de kosten voor basisproducten niet te hoog te doen oplopen, bieden wij die dan ook tegen een zeer lage prijs aan.”