Bedrijvenpark Kortrijk-Noord heeft zijn nieuw bestuur en zijn nieuwe parkmanager voorgesteld. Het regionale industrieterrein dat gelegen is op grondgebied Kortrijk en Kuurne, wil een nieuwe wind laten waaien door het bedrijvenpark. Onder leiding van voorzitter Vincent Impe zullen thematische commissies werken rond financiën & subsidies, mobiliteit & veiligheid, HR, communicatie en catering & events. In elk van die commissies zetelen ondernemers. Ze worden daarbij ondersteund door een nieuwe parkmanager: Joke Verbeke.

De voorbije maanden werd alles grondig voorbereid in overleg met alle bestuursleden. “We zullen voortaan werken met thematische commissies”, vertelt voorzitter Vincent Impe. In de nieuwe raad van bestuur zetelen ook vertegenwoordigers van Kuurne, Kortrijk en Leiedal.

Het nieuwe bestuur ging ook op zoek naar een nieuwe bedrijvenparkmanager. Daarvoor werd Joke Verbeke aangesteld. Zij is de kersverse zaakvoerder van communicatiebureau Capone uit Kortrijk en heeft vanuit haar achtergrond bij Voka West-Vlaanderen veel affiniteit met het bedrijfsleven. Het voltallige bestuur zegt enorm gemotiveerd te zijn om van de zone een hechte community te maken waarin de wensen van de bedrijven centraal staan. Voorzitter Vincent Impe benadrukt daarbij dat elke dialoog moet verlopen met een open geest en in wederzijds respect en begrip. Vincent Impe is de zaakvoerder van het gelijknamige cateringbedrijf (Impe Catering).