ZWEVEGEM – Interel, het PR- en PA-kantoor van de uit Kortrijk afkomstige Baudouin Velge, wordt door het vakblad The Holmes Report geciteerd als een van de snelst groeiende bedrijven van de sector. Eerder dan een carrière bij Bekaert (waar de familie Velge nog altijd co-aandeelhouder is) koos Baudouin Velge destijds voor zijn eigen pad en richtte in de jaren tachtig Interel op.

Interel heeft als PR- en Public Affairs-kantoor een reputatie om u tegen te zeggen. Het mocht in de voorbije decennia al heel wat zware dossiers begeleiden en aansturen. Lobbying en crisiscommunicatie behoren ook tot de core competenties. The Holmes Report wordt beschouwd als de bijbel van de PR-sector. Interel duikt volgens het laatste rapport de top honderd wereldwijd binnen (van 112 naar 82). Geen enkel Belgisch kantoor deed dat al eerder. Interel is, naast de hoofdzetel in Brussel, wereldwijd actief met ook kantoren in Londen, Berlijn, Parijs en in de VS. Er wordt bovendien samengewerkt met andere zakenkantoren. Typisch voor Interel is ook dat het op vandaag onafhankelijk is. 

De bijzonder minzame Baudouin Velge is de (oudste) zoon van Jean-Charles Velge, in het verleden de sterke man van Bekaert. Baudouin Velge zetelde ook jarenlang in de raad van bestuur van Bekaert. Bij Interel is hij managing partner.