Bel & Bo neemt acht winkels over van Charles Vögele

delfosse

Bel&Bo neemt acht winkels van Charles Vögele België over. De filialen in Poperinge, Ninove, Korbeek-Lo (Bierbeek), Ieper, Schelle A12, Tielt-Winge, Tienen en Lommel worden in de komende maanden tot Bel&Bo winkelpunten getransformeerd. Door deze overdracht breidt de West-Vlaamse modeketen uit van 94 naar 97 winkels. Vijf bestaande Bel&Bo winkels verhuizen naar een voormalig Charles Vögele filiaal. De opening van de drie nieuwe winkelpunten is voorzien voor begin 2017.
Charles Vögele België bestond sinds 1999 uit 41 winkelpunten. In juni 2016 besliste de Zwitserse Charles Vögele Groep om zich terug te trekken uit België. De groep stond sinds 5 juli 2016 onder toezicht van de rechtbank van koophandel Antwerpen en die gaf op vrijdag 18 november 2016 haar akkoord voor de overdracht. Voor de bezetting van de nieuwe winkels, wil Bel&Bo een beroep doen op ervaren medewerkers. Bel&Bo is ook actief op zoek naar nieuwe werknemers en organiseert alvast vijf jobdagen exclusief voor de mensen van Charles Vögele.
De winkelketen Bel & Bo zet zo zijn expansie verder. Dit maal niet met organische groei van eigen winkels, maar middels een overname. Michel Delfosse noemt het harde maar faire onderhandelingen die finaal uitmonden in een goed resultaat.

Bel&Bo, met hoofdzetel in Deerlijk, is een Belgische kledingwinkelketen die staat voor een complete collectie kledij en accessoires, voor de volledige familie en voor iedere stijl. Michel Delfosse zette jaren terug een cruciale stap met een marketingoperatie en een herprofilering zonder voorgaande van de bestaande maar verouderde winkels. Sindsdien is Bel & Bo met zijn kwalitatief aanbod tegen aantrekkelijke prijzen incontournable in het retaillandschap voor kleding. Michel Delfosse is werkgever van liefst 560 mensen. (KC)