De succesrijke winkelketen Bel & Bo opent deze week zijn deuren in vier overgenomen Charles Vögele panden. De feestelijke openingen vinden plaats in de winkelpunten van Poperinge, Ieper, Tielt-Winge en Schelle. Bel & Bo nam in totaal acht Charles Vögele winkels over. Op 18 november 2016 kondigde de modeketen met hoofdzetel in Deerlijk de overname aan van acht Charles Vögele winkels in België. Vandaag breidt de retailgroep nog steeds uit.

De panden werden volledig vernieuwd en omgebouwd tot sfeervolle Bel & Bo winkels. Een aangename winkelbeleving voor het hele gezin staat centraal. Elk filiaal beschikt over een ruime zit- en kinderhoek.  CEO Michel Delfosse is optimistisch: “De komende maanden staan er naast deze vier openingen nog acht gepland. Wij zijn ervan overtuigd dat er in België nog veel potentieel is voor nieuwe winkels.”

Bel & Bo is een Belgisch familiebedrijf dat meer dan dertig jaar geleden werd opgericht. Het modebedrijf stelt vandaag 560 mensen te werk,  telt 95 filialen in heel België en beschikt over een uitgebreide webshop. De modeketen biedt een volledige collectie trendy kledij en accessoires aan voor de volledige familie. Bel & Bo werd dit jaar opnieuw genomineerd voor beste winkelketen en beste webshop (in de categorie Dames) van België 2016-2017. Bel & Bo staat voor kleur, kwaliteit tegen een betaalbare prijs en voor duurzaam ondernemen. Zo is het West-Vlaamse bedrijf lid van de Fair Wear Foundation die toeziet op correcte arbeidsomstandigheden in lageloonlanden.