Bel&Bo zorgt voor primeur in Ring Shopping Center Kuurne

hoedje_af_logoDe retailketen Bel&Bo opent op woensdag 20 april de deuren van een nieuwe winkel in Ring Shopping. Dit is de eerste vestiging van de Belgische modeketen in een winkelcentrum, een primeur meteen. De keten neemt een deel van het voormalige pand Delhaize in. Ring Shopping krijgt er een trekker bij want de nieuwe winkel is goed voor 800 m² shopplezier.
Bel&Bo werd vijf jaar geleden met groot succes in de markt gezet. Bel&Bo is een Belgische retailer met kleurrijke mode voor heel het gezin. Achttien collecties per jaar vormen telkens een aangepast kleurbeeld. Bel&Bo kledij is eerlijk geproduceerd aan de juiste prijs-kwaliteit. “Vorig jaar werd Bel&Bo lid van Fair Wear Foundation en we ontvingen bovendien het kroontje van Beste Winkelketen van België 2015-2016”, aldus een trotse Michel Delfosse, CEO. Het familiebedrijf zet volop in op groei met nu reeds 91 winkelpunten en een webshop.
Michel Delfosse, CEO, kijkt uit naar de nieuwste investering: “Ring Shopping Center Kuurne is voor ons een mooie opportuniteit,” zegt Delfosse. “Wij zijn ervan overtuigd dat we in België nog veel winkels kunnen openen. Een winkelcentrum is voor ons een primeur, we zijn heel nieuwsgierig naar de resultaten en bovendien zijn we enthousiast om nog eens in de buurt van ons hoofdkantoor te Deerlijk te kunnen vieren.” (KC)