????????????????????????????????????In de aanloop naar het nieuwe seizoen is Bellewaerde op zoek naar enthousiaste parkmedewerkers.  Om de verschillende vacatures in te vullen worden er per departement jobdagen georganiseerd.  Mensen die geïnteresseerd zijn in een horeca-functie zijn welkom op 2 februari.  Voor alle bediendefuncties is er een jobdag op 3 februari en voor de arbeiders op 4 februari.  Alle functies kunnen vooraf worden bekeken op de website www.bellewaerde.be/jobs.

Het nabij Ieper gelegen Bellewaerde draagt naar eigen zeggen personeels- en klantentevredenheid hoog in het vaandel.  Naast veiligheid is een warm onthaal voor het park een topprioriteit.  “Dankzij onze vriendelijke en professionele medewerkers wonnen wij vorig jaar de award voor het pretpark met de beste dienstverlening,” aldus Annelies Dejaegher, HR manager van het park.  “Wij zoeken enthousiaste en vriendelijke pretparkmedewerkers die zich vlot uitdrukken in het Nederlands en Frans. Verder mag weekendwerk geen probleem vormen en is aansluitende ervaring geen must.  De motivatie is het belangrijkste.”

Bellewaerde kan sinds jaar en dag een hoog terugkompercentage bij zijn seizoensmedewerkers noteren.  Iets meer dan 65 procent van de parkmedewerkers komt terug bij de aanvang van het nieuwe seizoen.  Voor de overige vacatures worden er op 2, 3 en 4 februari jobdagen georganiseerd. (KC)