ROESELARE- Het WK Voetbal komt dichter en dichter en voor de Roeselaarse standenbouwer  beMatrix is dit een ideale gelegenheid om zichzelf in de kijker te plaatsen. Het bedrijf pakt uit met een opmerkelijke roadshow langs de meest iconische voetbalstadia van Europa.

De tour start op 14 juni met een officiële onthulling aan het hoofdkantoor in Roeselare, niet toevallig ook de dag van de openingsmatch van het WK voetbal in Rusland. Een ideale link, dacht men bij beMatrix en het thema van de roadshow was gevonden. Straks houdt een truck van het bedrijf halt bij verschillende voetbalstadions in Europa, waaronder bijvoorbeeld de Allianz Arena in München (Bayern München), Old Trafford in Manchester (Manchester United), Signal Iduna Park (Borussia Dortmund), het Galgenwaard stadion in Utrecht (FC Utrecht) enzovoort. Voor de gelegenheid werd een ingenieus ingerichte showroom ontwikkeld waarin alle oplossingen van het originele kadersysteem met grote gaten wordt getoond in een vrachtwagen. “Na het academische gedeelte nemen we onze bezoekers mee voor een exclusieve blik achter de schermen van deze indrukwekkende sportstadia en evenementenlocaties”, aldus marketing manager Pieter Lecluyse. “De beMatrix Academy Tour doet 12 verschillende locaties aan in Nederland, UK, Duitsland, Frankrijk, Polen & Oostenrijk.”

Vaste missie

beMatrix is een Belgische producent van modulaire oplossingen voor standenbouw, events en displays. “Innovatie zit in ons DNA en heeft van beMatrix een echte trendsetter gemaakt in de internationale standenbouwwereld”, aldus nog Lecluyse. “Het heruitvinden van systemen voor standenbouw en evenementen wordt beschouwd als een vaste missie.”

Het beMatrix kadersysteem biedt het beste van twee werelden: de eindeloze mogelijkheden van maatwerk gecombineerd met de voordelen van een modulair en herbruikbaar systeem. De profielen- en kadersystemen zijn van aluminium, waardoor ze een quasi oneindige levensduur hebben, maar ook supersnel op- en afgebouwd kunnen worden. beMatrix biedt het volledige assortiment voor de modulaire standenbouwer aan: panelen, textiel, klittenband, meubels, verlichting enzoverder. De productie vindt plaats in eigen werkplaatsen, met behulp van de meest geavanceerde productie- en grafische methoden en apparatuur.

beMatrix wil wereldwijd haar klanten van dichtbij ondersteunen via een internationaal verkoopnetwerk, met divisies in de US, het VK, Scandinavië, Australië en Azië. “Het doel is immers om de standenbouwers en hun klanten internationaal en waar mogelijk lokaal te kunnen bedienen”, besluit Pieter Lecluyse.