beMatrix, de West-Vlaamse producent van modulaire standen-bouwsystemen, is door het Duitse Design-Zentrum Nordrhein-Westfalen uitgeroepen tot winnaar van de hoog aangeschreven Red Dot Award in de categorie “product design”. De hoogstaande design kwaliteit van de LEDskin® overtuigde de ervaren jury, die jaarlijks dit ultieme kwaliteitslabel uitreikt. Stefaan Decroos, CEO van beMatrix, is opgetogen met deze overwinning: “We zijn ontzettend blij met deze prestigieuze prijs. Innovatie en trendsetting zit in ons DNA en heeft beMatrix gemaakt tot wat het nu is, een baanbreker in de modulaire wereld van de standenbouw.” De prijs, toegekend door een jury van ongeveer 40 gespecialiseerde designexperten en journalisten, wijst op de hoge kwaliteit van het ontwerp en het succesvolle ontwerpbeleid.

Met LEDskin® zorgt beMatrix opnieuw voor een revolutie in de wereld van de standenbouw. Volgens beMatrix gaat er niets boven catchy videobeelden, allerhande animaties of bewegende grafische elementen. Daar was de jury van de Red Dot Award het duidelijk mee eens. LEDskin® maakt van een stand een echte hotspot, vol animatie, beweging en beleving. Naast de award mag beMatrix zich ook het “Red Dot-label” toemeten en zal die met de LEDskin® verschijnen in het Red Dot jaarboek. De winnende producten worden tevens voor vijf weken tentoongesteld in het kader van “Design on Stage” in het Red Dot Design Museum in Essen. De Red Dot Award zal officieel worden uitgereikt in Essen op 3 juli 2017 tijdens een gala avond.

beMatrix, met hoofdkantoor in Roeselare, is designer en producent van modulaire oplossingen voor standenbouw, events en displays. De profielen- en kadersystemen zijn van aluminium, waardoor ze een quasi oneindige levensduur hebben, maar ook supersnel op- en afgebouwd kunnen worden. beMatrix biedt het volledige assortiment voor de modulaire standenbouwer aan : panelen, textiel, klittenband, meubels, verlichting, enzovoort. Het bedrijf groeide met CEO’s Stefaan Decroos en Edwin Van de Vennet uit tot een innovatieve wereldspeler. De productie vindt plaats in eigen werkplaatsen. Naast drie productie-centra in Europa, de VS en Azië, heeft de kmo nog eens acht service hubs wereldwijd voor huur en technische ondersteuning.