ROESELARE – Met twee prestigieuze awards op rij loopt het Roeselaarse bedrijf beMatrix ook in het buitenland opvallend in de kijker. De creatieve kmo produceert modulaire  oplossingen voor standenbouw, events en displays en heeft een internationaal vertakt netwerk met divisies in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië en Azië.

De organisatie ‘European Business Awards’ riep een aantal bedrijven uit tot de ‘ones to watch‘. beMatrix werd in de lijst opgenomen. De drie criteria zijn: innovatie, succes en ethiek in hun bedrijfsactiviteiten. Uiteraard wordt ook gekeken naar de financiële slagkracht en de duurzaamheid. beMatrix werd in 2004 opgericht door Stefaan Decroos en Edwin Van der Vennet, die al die jaren aan een heus groeiverhaal schreven. Op dertien jaar tijd steeg de  globale omzet van 1 tot 25 miljoen euro en inmiddels werken ook al 120 mensen voor het duo.

Ook in Londen mocht het management een prijs in ontvangst nemen tijdens de eerste editie van de Exhibition News Elite Awards. beMatrix werd er geloofd omwille van zijn innovatie en omwille van zijn sales organisatie.