ROESELARE – Ook dit jaar heeft beMatrix de ambitie om zijn omzet te verdubbelen. De eerste stap in die richting is nu reeds gezet. De huidige CEO’s, Stefaan Decroos en Edwin Van der Vennet, hebben het aandelenpakket van hun Amerikaanse beMatrix partners Robert Laarhoven en Lance Wachholz volledig overgenomen. De deal wordt per 1 februari van kracht.

beMatrix is de voorbije jaren uitgegroeid tot een vaste referentie in de wereld van de standenbouw, en dat niet alleen in eigen land maar ook in het buitenland. “Omdat beMatrix wereldwijd een heel sterke groei kent, vonden wij en onze Amerikaanse partners het een geschikt moment om  een uniform merk en dito  structuur te creëren”, aldus Edwin Van der Vennet. “We zijn dankbaar dat Lance en Robert in 2000 het originele kadersysteem met grote gaten introduceerden op de Amerikaanse markt en voor de groei die ze afgelopen jaren hebben gerealiseerd.”

beMatrix telt nu wereldwijd meer dan 140 werknemers en de ambitie is om in 2018 een geconsolideerde omzet van 40 miljoen euro te realiseren, met een productie van 140.000 kaders per jaar.