VICHTE – Bierhalle Deconinck uit Vichte won een gouden medaille op het internationale bierfestival ‘Beerawards’. Het was de tweede onderscheiding op korte termijn voor de bierhandel die zich tot doel heeft gesteld niet alleen gerstenat te verkopen maar het ook te promoten.  

Nadat Bierhalle Deconinck recent nog door de Amerikaanse bierwebsite Ratebeer werd uitgeroepen tot de beste bierhandel in België 2017, was het nu opnieuw prijs. Dit maal werd de Bierhalle Deconinck nu ook beloond met een gouden medaille op de uitreiking van de Beer Awards 2017, en dit ook in de categorie ‘Beste bierhandel’.  De Beer Awards werden de voorbije dagen uitgereikt in Kantien te Gent.

Bierhalle Deconinck kreeg ook nog een andere onderscheiding. Samen met Brouwerij Alvinne uit Moen werd ze gelauwerd in de categorie ‘Beste bierfestival’, en dit voor  het Alvinne craft beer festival dat om de twee jaar wordt georganiseerd in de gebouwen van Bierhalle Deconinck.  Dit festival lokte bij de laatste editie maar liefst  2500 bezoekers vanuit de hele wereld.

Bierhalle Deconinck promoot zichzelf als de plaats met de meeste dranken in heel Vlaanderen. Het assortiment aan verschillende bieren zou oplopen tot 1.400.