BRUGGE-  De maaltijdwinkel Bon’Ap heeft een nieuw filiaal geopend in Sint-Michiels, nabij Brugge. Bon’Ap is net als Buurtslagers een winkelformule van Meat&More. Bon’Ap is de eigen, onafhankelijke winkelformule waar je terecht kan voor maaltijden. 

Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in het Oost-Vlaamse Aalter, waar de productie, logistiek en administratie zijn gecentraliseerd. Daarnaast heeft Meat&More twee winkelformules – Buurtslagers en Bon’Ap – met meer dan 170 verkooppunten in heel Vlaanderen. In totaal werken er ruim 1.200 mensen bij de groep Meat&More.

In Brugge de Rijselstraat bevond zich voorheen een Lidl-filiaal met Buurtslagers-slagerij. Vanaf 18 juli 2018 doen de klanten er hun inkopen in een nieuwe, moderne maaltijdwinkel. Het assortiment vers vlees en ambachtelijke charcuterie van de vertrouwde Buurtslagers-slagerij wordt er aangevuld met knapperig belegde, warme en koude broodjes, frisse maaltijdsalades, een gevarieerd gamma dagschotels en praktische diepvriesproducten. De klant kan er terecht voor verse to-go gerechten voor nu, inspiratie voor straks en handig verpakte producten voor later. Dankzij de gezellige eethoek gaan lunchen en winkelen perfect samen.

Inspelen op de veranderende voedingsmarkt

Bon’Ap heeft 23 filialen, verspreid over heel Vlaanderen. De opening van nummer 24 in Oostkamp staat eind augustus gepland. Met het vernieuwde concept speelt de winkelketen daarmee in op de veranderende voedingsmarkt, waarbij consumenten meer eetmomenten inlassen, minder tijd besteden aan koken en vaker op de laatste knip beslissen wat ze zullen kopen of koken die dag. Met een vast aanbod aan betaalbare maaltijden slaat Bon’Ap een brug tussen de klassieke (buurt)supermarkten en de horecasector. “De lage prijs en hoge kwaliteit kunnen we garanderen dankzij onze efficiënte productie- en distributiestrategie”, zegt zaakvoerder Geert Ally.