Bossuwé wil verrassen met nieuw foodconcept

bossuweHet familiebedrijf Bossuwé wil Aalbeke veroveren met een trendy nieuw foodconcept. Bossuwé, dat in 1952 van start ging aan het stationsplein in Kortrijk als frituur, blijft zo innoveren en evolueren. In 2014 koos het familiebedrijf om een tweede vestiging te starten in Wevelgem, die inmiddels al is uitgegroeid tot gevestigde waarde. In principe deze week nog is Aalbeke aan de beurt.

Op Aalbeke Plaats kan iedereen genieten van een nieuwe belevenis bij het concept “Vanallier”, een West-Vlaams doordenkertje. “Het doel is om eenvoudige gerechten op een topkwaliteit te serveren in een leuk kader en toegankelijk voor iedereen, waarbij naast de smaak ook de belevenis en gastvrijheid een belangrijke rol zal spelen,” aldus Olivier Honoré. “Bij de eenvoudige gerechten Vanallier worden uitsluitend Bossuwé frieten van topkwaliteit geserveerd in een authentieke puntzak. Nieuw aan dit foodconcept is dat we bij Vanallier de foodtrucks terug naar binnen halen, de gerechten die je in het trendy streetfood gebeuren ervaart, zoals  wraps, salades, hamburgers, en een leuk assortiment verse kroketten. Daarnaast komen ook de Vlaamse klassiekers aan bod,  zoals spaghetti bolognaise , stoofvlees, vol-au-vent en steak tartaar.” (KC)