Braziliaanse start-up in West-Vlaanderen

Onlangs richtte de Braziliaanse Mirian Castilho haar eigen bedrijfje “The Design Code” op in Oostende. The Design Code staat voor 3D visualisatie en interieur design. De zaakvoerster zegt dat ze haar inspiratie haalt uit haar Braziliaanse roots, en ze wil daarmee innovatief zijn op de Belgische markt. “Het frivole, kleurige van Brazilië matchen met de Belgische stijl, het beste van deze twee werelden samenbrengen is mijn missie,” aldus Castilho.

In haar interieur-ontwerpen speelt kleur een belangrijke rol.  Enkele van haar uitspraken zijn : “Kleur is leven, is beweging, is energie”, “kleur brengt het Braziliaanse joie de vivre tot leven, zelfs in cleane, minimalistische, traditionele ruimtes”, “thuiskomen in een fraai gekleurde woning, na een grijsbruine werkdag maakt je vrolijk”, …….

The Design Code geeft een nieuwe look aan interieurinrichtingen, vertrekkende van een uniek 3D ontwerp (kleur, lichtinval, meubilair,….).  Het ontwerp moet de klant helpen in de keuze van de juiste meubelen, accessoires en bekledingen. Mirian Castilho zegt dat ze haar pijlen niet alleen richt op particulieren (voor interieuradvies) maar ook op professionelen (vastgoed, immo, architecten, …). (KC)

FOTO MIRIAN