Bricks & Leisure Vastgoed boekt succes in Malmedy

TDM filmpje

Een jaar nadat het West-Vlaamse Bricks & Leisure Vastgoed een grote investering deed in een bestaand vakantiepark in Malmedy, blijkt de operatie een kassucces. Aan de rand van de Hoge Venen werd toen het vakantiedomein “Les Terrasses de Malmedy” gekocht, een uniek gelegen domein met 43 vakantiehuisjes en 100 dito flats. Het vakantiepark was failliet, maar Bricks & Leisure nam het risico om een tweede adem te geven aan het Les Terrasses de Malmedy. Het hele domein van 9,5 hectare groot werd toen gekocht uit handen van de curator. Met succes.

Een jaar later blijkt dat er voor circa tachtig procent van het aanbod een koper is gevonden. De instapprijs is laag en kopers moeten de huisjes nog zien op te knappen, maar dat blijkt geen probleem te zijn. Eind 2015 blijken nog slecht enkele tientallen aanbiedingen in de etalage te staan. De ligging van Les Terrasses de Malmedy, enkele kilometers buiten de stadskern en gelegen op een heuvelrug, is zonder meer verbluffend.

Bricks & Leisure heeft in Spa ook al een hotel gekocht (Radisson Blu) en heeft volgens de uit Wervik afkomstige manager Thomas Lecluse nog wel meer vastgoedprojecten op stapel staan in de Ardennen. Wordt vervolgd dus. (KC)