Brugse eventbureau Borealis fusioneert met Event Masters uit Willebroek

Dries en Bert 4De toonaangevende Belgische evenementenkantoren Event Masters uit Willebroek en Borealis uit Brugge zijn per 1 april gefusioneerd tot één bedrijf. Het kantoor van Borealis in Brugge krijgt de nieuwe naam Event Masters Brugge. Beide partijen willen samen een totaalpakket van teambuilding, evenementen op maat, destination management en incentives aanbieden.
Volgens Bart Knuts van Event Masters delen beide partners dezelfde passie voor events en bezitten beiden ook een waardevolle ervaring in de sector. Dit kan alleen maar versterkend en complementair (onder meer geografisch) werken, aldus Knuts. Dries Jacobus van Borealis Brugge toont zich ook enthousiast: “Ook onze bedrijfsculturen en persoonlijkheden passen goed bij elkaar,” aldus Jacobus. “We houden beiden van een persoonlijke, op maat gemaakte aanpak en zorgen voor authentieke en onvergetelijke evenementen.”

Event Masters telt in de nieuwe structuur twintig medewerkers en een poule van vijftig freelancers. Bedoeling is dat het nieuwe bedrijf verder doorgroeit naar de top van de eventwereld. “We vergelijken de fusie graag met Belgische chocolade, hét Belgische exportproduct bij uitstek,” zeggen de initiatiefnemers. “Als je met de Event Mastersgroep in zee gaat, krijg je net als bij het eten van chocolade een gevoel van vertrouwen en geluk. Turning events into experiences, is de slogan die we zullen blijven verder zetten!” (KC)