Brugse SwingGroup organiseert internationale conferentie op hoog niveau

 

 

Provinciaal hof

De Brugse SwingGroup van managing director Gunther Everaert mag begin december in Brugge het eerste “Incentive Marketing Association Europe”-event in de Benelux organiseren. Deze hoogstaande internationale organisatie gaat door in het  Brugse Provinciaal Paleis. Bedoeling is om via getuigenissen te leren van succesvolle internationale incentive programma’s van premium brands zoals Lufthansa, ING en TechData. Met hulp van de Vlerick Business Management School wordt tevens dieper ingegaan op de vraag hoe verschillende types bonussen het gedrag van medewerkers kunnen sturen en bedrijfsresultaten positief beïnvloeden.

Tijdens en na dit event is er voldoende tijd om te netwerken en kennis te delen met verschillende toonaangevende (internationale) incentive marketing professionals en -dienstenaanbieders. Op vandaag hebben professionals uit Duitsland, Nederland, UK, Ierland en Rusland zich al ingeschreven. Tevens eindklanten uit de Benelux zoals BMW, KBC en Thomas Cook.

SwingGroup werd in 2002 opgericht door Gunther Everaert. Vanuit zijn eigen ervaring in de HR-wereld, wist hij dat gemotiveerde medewerkers grenzen kunnen verleggen middels de juiste aanpak. Daarom specialiseerde hij zich gaandeweg in motivatieprogramma’s en dito seminaries voor zowel mensen uit de HR, de sales of de marketing. (KC)