Hetlamett-vrouwen is niet verboden te dromen, moet Bruno Descamps van Lamett gedacht hebben en zaterdag aanstaande wil hij tijdens de voetbalwedstrijd Zulte Waregem-Charleroi zijn diep gekoesterde droom ook waar maken: de grootste vrouwelijke spionkop van België bijeenbrengen met liefst 1101  dames in de tribune. Ongeacht of ze iets afweten van voetbal of niet. Lamett zorgde voor de tickets zodat meer dan 1.101 dames dus gratis naar deze wedstrijd kunnen. Van een originele vorm van sponsoring gesproken, dat is er een die tellen kan: een soort ode aan de vrouw.
Op 7 september werd via de Facebook pagina van Lamett de actie bekendgemaakt. Na amper twee weken waren er al 1101 inschrijvingen. Een onverwacht succes. Omwille van de vele positieve reacties, besliste Bruno Descamps om nog eens vijftig extra kaarten te voorzien voor zijn “prinsessen”. Hiermee wil Lamett ook het record van grootste vrouwelijke spionkop van België. Een record dat op naam stond van de Rode Duivels. De “Lamett” dames worden zaterdag verwacht in rode kledij.

Uiteraard zal zaterdag ook de randanimatie voor tijdens en na de wedstrijd niet ontbreken. Waarom Lamett een boontje heeft voor vrouwen, is te lezen in het boek “De prinses op het witte paard”’, dat eind vorig jaar bij uitgeverij Bibliodroom verscheen. Essevee-trainer Francky Dury is vol lof over het initiatief: “Ter gelegenheid van deze speciale matchavond staan mijn spelers dan ook voor een dubbele uitdaging: winnen op het veld maar ook de prinsessen overtuigen van hun kwaliteiten.” Lamett (Deerlijk) is op tien tijd geëvolueerd tot de grootste parket specialist (producent) in België. “In 2006 was er quasi geen omzet, vandaag anno 2016 ziet het ernaar uit dat we geconsolideerd zullen landen in de buurt van de veertig miljoen euro,” aldus CEO Bruno Descamps. (KC)