Na de alles bijeen succesvolle start van Cercle Brugge in eerste klasse B heeft Callant Verzekeringen & Financieel Advies het partnership met de voetbalvereniging volledig opengebroken. Het Cercle bestuur, vertegenwoordigd door onder meer algemeen directeur Marc Van Maele, werd uitgenodigd om het glas te heffen op deze verlengde samenwerking.

Al sinds de opstart in 1991 is Callant Verzekeringen Cercle trouw gebleven. “We willen ons DNA als sportief makelaar kracht bijzetten en met dit partnerschap is dat mogelijk”, aldus CEO Peter Callant. “Ook het DN van Cercle als een echte familiale club, ligt ons helemaal. Sport brengt mensen samen en zorgt voor verbinding tussen vrienden, familie en collega’s. Bovendien kunnen we op Cercle onze B2B-klanten in de beste omstandigheden ontvangen terwijl de B2C-klanten aan hun trekken kunnen komen in het Callant Fandorp.”

De hernieuwde overeenkomst met Cercle Brugge biedt Callant Verzekeringen & Financieel Advies de kans op een verhoging van zichtbaarheid en is interessant met het oog op mogelijke promotie naar de Jupiler Pro League volgend jaar. Promotie naar de hoogste Belgische voetbalklasse is het ambitieuze doel nadat Cercle Brugge dit jaar werd overgenomen door de Franse topclub AS Monaco. Dankzij deze overname startte Cercle Brugge dit seizoen met een nagenoeg volledig vernieuwde spelerskern. Een nieuwe omkadering met een professionele kijk maakt van dit Cercle een topploeg in wording. “We zijn ervan overtuigd dat we na een succesrijke instap eerder bij STVV en Antwerp nu voor de derde keer kunnen promoveren naar de Jupiler Pro League”, aldus nog Peter Callant. “Op deze manier zal ook onze visibiliteit in de Brugse regio sterk toenemen, wat zowel onze klanten als onze (toekomstige) medewerkers zal inspireren.”