Brugge

UNIZO ging bij de kleine ondernemingen op zoek naar de meest creatieve ondernemer van West-Vlaanderen. Vijf bedrijfjes kwamen in aanmerking. Finaal ging CamTV uit Brugge met de titel van Creatieve Ondernemer 2017 naar huis.

Na een publieksstemming en een bedrijfsbezoek van een professionele jury, werd CamTV als winnaar gekozen uit de nog 5 overgebleven ondernemers die een dossier indienden tijdens de zoektocht naar de Creatieve Ondernemer 2017. Verschillende criteria waaronder creatieve producten en diensten, communicatie, klantgerichtheid, creatieve samenwerkingsverbanden, creatieve toekomstplannen, vernieuwende initiatieven, hoe het bedrijf zich probeert te onderscheiden, en de visie op zelfstandig ondernemen werden beoordeeld. Tom Nys, zaakvoerder van productiehuis CamTV, wist zich volgens de jury te onderscheiden van anderen door als eerste op de videomarketing-kar te springen. De laureaat was zelfs stomverbaasd toen hij hoorde dat hij de winnaar was.

Breed aanbod

“Door onze vroege opstart waren we er als de kippen bij om in te spelen op de steeds veranderende trends in videomarketing”, aldus Tom Nys. “CamTV is klein begonnen, maar door onze stoute schoenen aan te trekken bij een opdracht op de Wereldexpo in Milaan hebben we naamsbekendheid verworven. Vanaf dan begon de bal te rollen en breidden we het aanbod systematisch uit. We verzorgen bedrijfsfilms, videomails, instructiefilmpjes, productfilmpjes, reclamespots en zoveel meer voor zowel kmo’s als multinationals. Inspelen op de steeds veranderende trends betekende na verloop van tijd de integratie van een grafisch bureau: CamDesign. Met deze innovatie kunnen we totaaloplossingen bieden voor onze klanten. Ons motto luidt: ‘samen sterk’. Bij elke opdracht proberen we als team te begrijpen wat de look en feel moet zijn van de spot zodat ze zo gericht mogelijk kunnen werken. Alles begint met luisteren naar de wensen van de klant.”