Winkelketen Casa schakelt voor elektronisch betalen over op de betaalterminals van CCV. Het technologiebedrijf vervangt in 70 Belgische winkels de oude XENTA-betaalterminals van Worldline (de grijze boxen) door nieuwe terminals van het type VX820. Concreet worden 148 oude betaalterminals in 70 Belgische winkels vervangen en levert CCV 4 betaalterminals voor nieuwe vestigingen in Nieuwpoort en Brussel. Wanneer retailers op zoek gaan naar leveranciers van betaaldiensten, houden ze rekening met een aantal criteria. Eerst en vooral moet de betaaloplossing veilig zijn en over de juiste certificeringen beschikken. Retailers kiezen daarnaast voor oplossingen die naadloos passen in de nieuwste betaaltrends: omnichannel, loyalty, vouchers, contactloos betalen. Ook de robuustheid van de leverancier en de service-ingesteldheid is cruciaal. Tot slot is er de prijs.

CCV zorgt al 20 jaar dat Belgische handelaren vlot betalingen kunnen ontvangen. Meer dan 100 betaalspecialisten maken van CCV België een succes. CCV, een van origine en qua aandeelhouders Nederlandse groep, heeft zijn Belgische hoofdkantoor in Ieper (hoofdzetel) en heeft filialen in Kortrijk en in Hasselt (CCV Lab). Door een snelle en betrouwbare service groeide CCV uit tot de nummer twee op de Belgische markt met een marktaandeel van 20 procent. KMO’s de beste betaaldiensten aanbieden blijft een belangrijke focus, onder andere door een one-stop-shop-aanbod voor online en offline betalingen en value added services.

CCV België wordt geleid door CEO Dimitri Beck. De integratie in een grotere groep leidt naar voordelen inzake schaalgrootte en flexibiliteit. CCV mag zich marktleider noemen in de Benelux en is de exclusieve partner van UNIZO voor alle betaaldiensten.