Het uitermate snel groeiende technologiebedrijf CCV België heeft zijn intrek genomen in het vroegere L&H-gebouw in Ieper. De snelle expansie noopte tot een verhuis en CCV heeft nu een nieuwe uitmuntende locatie gevonden langs de Ieperse ring. Op middellange termijn wil het bedrijf nog eens twintig mensen aanwerven.

De slogan van CCV is “Let’s make payment happen” en dat is exact wat het doet. Sinds 1997 staat CCV in België garant voor een vlot elektronisch betalingsverkeer. Als marktleider in de Benelux biedt CCV volwaardige betaaloplossingen voor Bancontact en Maestro, en voor kredietkaarten zoals Visa, MasterCard, Diners Club, American Express en JCB. CCV zorgt ervoor dat klanten vlot elektronisch kunnen betalen bij handelaren. “We bieden handelaren de meest moderne en meest geavanceerde betaaltoestellen aan en koppelen daar alle mogelijke diensten aan”, aldus een woordvoerder. CCV is een leider op het vlak van elektronisch betalen in België en vindt innovatie cruciaal. Het bedrijf in Ieper maakt deel uit van een van origine Nederlandse groep met een Europese actieradius. Vandaag is reeds één op de vijf handelaren in België klant bij CCV. Het heeft de ambitie om een vlotte service te blijven aanbieden die het werk van de klanten lichter maakt en nieuwe klanten kan overtuigen om verdere stappen te zetten richting omnichannel. “Daarom investeren we in mensen en hebben we een grotere werkplek nodig”, aldus CCV België. “Het hoofdgebouw van Flanders Language Valley is erg licht en ruim en biedt een aangename werkomgeving. Het gaat onze mensen inspireren en zorgt ervoor dat ze nog betere diensten gaan leveren.”

Vandaag wordt in Ieper gewerkt met honderd mensen. CCV betrekt de hele tweede verdieping van het voormalige L&H-gebouw, met inbegrip van de iconische glazen kubus. In de kubus wordt vergaderd en bevindt zich ook de demoruimte. “Het is een geweldig extraatje voor de werknemers dat ze er ook kunnen lunchen met een fantastisch uitzicht”, heet het bij het bedrijf.