Challenge Run en Unizo slaan handen in elkaar

IMG_4573Unizo Kortrijk viert dit jaar zijn Nieuwjaarsreceptie op een wel erg originele manier. Naast de klassieke receptie -met een natje en een droogje in de Budascoop- wil de zelfstandigen organisatie haar leden ook aanzetten tot sport en beweging. Daarom werd een entente aangegaan met de erg succesrijke Challenge Run van organisator Kurt Goethals. Unizo roept de leden op om om dit jaar meer dan ooit aan sport te doen, overeenkomstig het principe “mens sana in corpore sano” (een gezonde geest in een gezond lichaam). De Challenge Run en de Nieuwjaarsdrink van Unizo vallen op dezelfde dag (17 januari), maar wie dat wilt, kan gemakkelijk het nuttige aan het aangename combineren.

De Challenge Run, een jogging met hindernissen langs Kortrijks patrimonium en openbare of verborgen hoekjes,  is niet enkel door zijn concept en parcours héél uniek. Er wordt door liefst  17 verschillende gebouwen gelopen. Maar het gaat verder. “Het is uitzonderlijk dat sport en ondernemen op dergelijke manier hand in hand gaan,” aldus Kurt Goethals van de Challenge Run. “Ondernemers zullen dankzij de Challenge Run volop beseffen dat fitheid en gezondheid bij de medewerkers héél belangrijk is binnen hun bedrijf. Als organisator ben ik steeds op zoek naar kruisbestuivingen. Kruisingen waarbij zowel de vrije tijd als ondernemen en gezondheid steeds samen gaan. Bovendien organiseren we met de Challenge Run ook een speciaal bedrijfsconcept waarbij de ondernemingen zich mooi kunnen profileren maar alsook werken aan de cohesie met een zéér originele teambuilding voor de medewerkers.” (KC)

info: De Challenge Run en de Nieuwjaarsreceptie van Unizo Kortrijk, gaan door op zondag 17 januari. Inschrijven op de Challenge Run kan nog via www.challengerun.be