Lobster Fish organiseert eigen culinair event voor professionals

Voor de tweemarkt-lobsterde maal reeds organiseerde Lobster Fish zijn eigen professioneel event onder de noemer “Rungis Malys“. De bedoeling: zoveel mogelijk professionals uit de sector bijeenbrengen op zijn bedrijfslocatie in Deerlijk. Tijdens twee “tasting days” kunnen voedingsspecialisten hun goederen aanprijzen en laten proeven. Om en bij de 800 personen kwamen de voorbije dagen afgezakt naar Deerlijk, waaronder vertegenwoordigers van restaurants, traiteurs, viswinkels enzovoort. In totaal kwamen meer dan dertig leveranciers uit binnen- of buitenland hun topproducten voorstellen. Een tiental Franse oesterboeren kwamen overgewaaid en lieten de lekkerbekken maar liefst 25 soorten oesters proeven, Normandische en Bretoense maar ook Ierse oesters bijvoorbeeld. Leveranciers uit Rusland en Noorwegen lieten kingcrab en snow crab proeven, terwijl ook de Belgische caviaar niet mocht ontbreken.

Lobster Fish, opgericht door Christof Malysse, heeft zich een hele reputatie opgebouwd in de toelevering en distributie van schaaldieren en delicatessen voor restaurants, klein- en groothandel. De kmo heeft een uniek gamma in huis aan levende, verse en diepgevroren schaal- en schelpdieren en fijne delicatessen uit alle hoeken van de wereld. In totaal goed voor zowat duizend referenties. Lobster Fish levert aan restaurants, traiteurs, delicatessenzaken en voedingswinkels. Zaakvoerders Christof en Stéphanie Malysse-Vandecasteele zijn samen met hun team constant op zoek naar de allerbeste kwaliteit en de meest innovatieve producten voor hun nationale en internationale klanten. (KC)