De hippe Belgische modeontwerpster Nanouk De Cauwer heeft, na drie succesvolle pop-up edities, nu een permanente Jackie-Jane Conceptstore geopend in Knokke. Voor de gelegenheid toverde ontwerpster Nanouk De Cauwer in samenwerking met haar man en interieurarchitect Anthony Boelaert, het pand op de Lippenslaan om tot een waar designparadijs, dat een combinatie van pure mode en lifestyle uitademt. Bij Jackie-Jane Conceptstore shop je gevestigde waarden en jonge designers voor jezelf, voor je huis, voor je je man en voor je kids of zelfs baby’s. De Cauwer showt er ook de allernieuwste prêt-à-porter collectie van haar eigen merk NANOUK: streetwear voor kinderen en volwassenen, maar ook coole kidskleding. Ook een selectie vintage designer handtassen ligt in de rekken. Het nieuwe pand biedt plaats aan de volgende modemerken: OneTeaspoon, Nunu Activewear, Fox Factor, #NANOUK, Sunglass Av, Mimo Bags, Drawn By Mommy, P’tit Chou, Roelandt Juweliers, The Boxy’s, RR Interior, Wesound, JBL, Cycleur de Luxe, Patrick, Bites by Dre, My Barefoot Island, Love Sundaily en veel meer.

Om de beleving compleet te maken, werd ook een hippe koffiebar voorzien onder de banner “JOHN JOHN”. Dit is een verwijzing naar John Jr Kennedy, een
icoon in de zakenwereld en de zoon van Jackie Kennedy. De jonge Belgische onderneemster Nanouk De Cauwer, ontwerpster achter het streetwear modelabel #NANOUK, is een creatieve duizendpoot met een duidelijke voorliefde voor mode. De jonge dertiger heeft ook haar eigen blog. Met haar winkel in Knokke wil De Cauwer bewijzen dat offline shopping nog helemaal niet heeft afgedaan.