In Herenthout (Antwerpse Kempen) heeft de Waregemse houtgroep Cras de veertiende Cras Woodshop geopend. Liefst 670 professionals it de ruime regio kwamen het glas heffen en zagen dat het goed was. De keuze voor de Kempen kwam er niet zomaar. “De provincie Antwerpen is voor ons uiteraard geen onbekend terrein”, vertelt Woodshops-manager Dirk Van Houwe. “We hebben er reeds een flink aantal klanten. Maar het ontbreken van een fysiek afhaalpunt was een gebrek om de juiste ondersteuning en service te kunnen bieden in deze belangrijke regio.  Onze strategie is immers om lokaal bij onze klanten aanwezig te zijn met raad en voorraad. Dat we daar werk van maken, bewijst ons netwerk van intussen 14 Woodshops verspreid over heel België.“

Dankzij de uitstekende ligging aan afrit 21 van de E313 is deze nieuwe Cras Woodshop alvast erg goed bereikbaar. Er blijkt echter nog een extra factor die deze locatie zeer interessant maakt voor de houtvakman. “We hebben ook het geluk om als buur een bedrijf als Vandenbroeck-Prolians te hebben”, gaat Dirk Van Houwe verder. “Dit is een gevestigde waarde in de regio en ook een echte meerwaarde voor onze klanten want hun assortiment in gereedschappen, beslag en veiligheid, sluit perfect aan bij dat van Cras Woodshops.  Het was dan ook een unieke gelegenheid om voor dit evenement de handen in elkaar te slaan. Ik zie er naar uit om onze krachten ook in de toekomst nog verder te bundelen.”

Tijdens het opening event werd ook nog een primeur aangekondigd. “Ik kon de aanwezigen reeds verklappen dat we onze vijftiende Woodshop aan het bouwen zijn in Antwerpen stad, vlakbij de Metropolis en het Eilandje”, vertelt Dirk Van Houwe fier. “Begin volgend jaar gaat ook die nog open. Met die twee nieuwe vestigingen versterken we dus stevig onze aanwezigheid in provinice Antwerpen.”