Anthony en Gregory De Clerck, de zonen van Jan De Clerck (Domo), geven hun participatie in de eigen fitnessketen Jims op. Via de investeringsmaatschappij Dovesco bezitten de De Clerck-brothers zestig procent van de in 2010 opgerichte fitnessketen. De overige 40 procent zijn in handen van medestichter Francis Ottevaere. Jims wilde Vlaanderen veroveren via een uitermate aantrekkelijk -lees goedkoop- aanbod. De sportketen telt 22 fitnesszaken in eigen land, naast twee in Luxemburg en nog eens twee in Frankrijk. Officieel wordt een omzet geboekt van meer dan 11 miljoen euro.

Jims wordt nu via ING België te koop aangeboden. De biedprocedure loopt en naar verwachting zou Basic-Fit best wel interesse kunnen tonen. Basic-Fit is nu al rij dominant in de fitnessmarkt met 159 clubs in België, ofte een derde van de markt. Het concept van beide ketens -Jims en Basic-Fit- is grotendeels gebaseerd op hetzelfde principe richting consument: veel waar voor weinig geld.

Gregory De Clerck is erg actief als investeerder, en kijkt daarbij naar de meest uiteenlopende sectoren: van voeding en events over textiel tot en met energie of bouw.