Het West-Vlaamse Decupere & Partners (DENP) is volop bezig een plan uit te rollen waarbij digitalisering en advies centraal staan. Het hele idee is voortgevloeid uit het veranderende verwachtingspatroon van de klanten en hun klanten. Daarom heeft DENP een partnership getekend met Billonline.

Billonline is een product van het Harelbeekse DX-Solutions (softwareontwikkelaars met mooie projecten en klinkende referenties). DX-Solutions is het bedrijf van ondernemer Xavier Dekeyster. Billonline is een softwareprogramma dat kmo’s begeleidt inzake digitaal contactenbeheer, offertes, facturatie, projectbeheer en tijdsregistratie. Het systeem kent een uitzonderlijke groei en dankzij dit partnership wordt de positie van Billonline nog meer versterkt. Billonline wordt ingezet voor de klanten van DENP en wordt gekoppeld aan hun boekhoudsoftware. Hierdoor vereenvoudigt het proces enorm en kan DENP zijn klanten een goedkopere oplossing aanbieden en zich meer richten op de adviesverlening op maat van de klant. “De klant verwacht snelheid, advies en flexibiliteit”, aldus oprichter Hendrik Decupere. “Met Billonline zetten we een belangrijke stap in deze verwachtingen.”

DENP is een gevestigde waarde inzake accountancy en fiscaliteit. Het werd in 1985 opgericht door Hendrik Decupere en telt op vandaag zes vestigingen, gelegen te Diksmuide, Geluwe, Gent, Ieper, Gits en Nieuwpoort. Starters, kmo’s of eenmanszaken kunnen er terecht voor advies over boekhouding, fiscaliteit of de wandel van uw onderneming. Sinds 2003 behaalde DENP het ISO9001-certificaat wat een garantie vormt voor de kwaliteit van de adviezen die worden verleent.