ConXioN, de ICT-dienstverlener uit het West-Vlaamse Deerlijk, is op de uitreiking van de Channel Awards 2017 in Brussel uitgeroepen tot “Best SMB Reseller” en tot “Best Integrator”. Het is het derde jaar op rij dat ConXioN de prijs voor “Best SMB Reseller” in de wacht sleept. Tijdens de Channel Awards worden de beste ICT-bedrijven van het afgelopen jaar verkozen. “Ik was zeer verrast dat we de twee prijzen gewonnen hebben”, zegt Chris Debyser, managing director en oprichter van ConXioN. “Het is natuurlijk geweldig dat ons werk binnen de sector geapprecieerd en gewaardeerd wordt. We spreken hier ten slotte over het equivalent van de Oscaruitreiking in ons vakgebied. Ik ben vooral vereerd dat we de titel van Best Integrator hebben gewonnen tegen de grote kleppers uit de ICT-industrie.”

De Channel Awards sluiten een succesvolle periode af voor ConXioN, dat nu volop de blik vooruit richt. “In december zijn we ook al Proximus Best Cloud Partner en Cisco Capital Partner of the Year geworden”, zegt Debyser. “Bovendien zetten we  in 2016 opnieuw een sterke groei neer, wat ons een nominatie voor de Trends Gazellen 2017 heeft opgeleverd. Onder het motto Altijd Beter wordt continu geïnvesteerd in mensen en middelen. Bij onze mensen ligt de sleutel voor de meerwaarde die we onze klanten kunnen bieden. Ik draag dan ook alle awards op aan ons voltallig team.”

ConXioN is een Vlaamse ICT-dienstverlener die zich richt tot kleine en middelgrote ondernemingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in op maat gemaakte oplossingen die vlotte bedrijfsprocessen faciliteren zodat klanten zich volledig kunnen focussen op hun bedrijfsdoelstellingen. ConXioN is op twintig jaar tijd uitgegroeid tot een stevige kmo met een 70-tal ICT-specialisten, gevestigd in Deerlijk, Lommel en Ternat. Het bedrijf is goed voor een geconsolideerde omzet van zo’n 12 miljoen euro en viert dit jaar zijn twintigste verjaardag.