Delaware Consulting heeft nieuwe CEO

Andersen Patrick_3Het in Kortrijk gevestigde Delaware Consulting Belgium heeft Patrick Andersen benoemd als de nieuwe managing partner van het bedrijf. Hij volgt Jan Delaere op. Patrick Andersen is bij zijn huidige werkgever als partner aan de slag sinds 2008, na een loopbaan bij Arthur Andersen, Valoris en Unisys. Na een grondig selectieproces wordt hij nu de nieuwe managing partner van Delaware Consulting in België. “Sinds de verzelfstandiging van Delaware Consulting in 2003 hebben we een heel mooi verhaal geschreven en is onze activiteit in België gegroeid naar een groep  van meer dan 700 consultants”, zegt Andersen. “Ik kijk er naar uit om de komende jaren een paar nieuwe hoofdstukken toe te voegen aan ons verhaal. Het is een plezier om hier samen met deze groep van getalenteerde consultants vorm aan te geven.”

Om de overgang rimpelloos te laten verlopen, werkten Patrick Andersen en Jan Delaere (die zes jaar het bedrijf leidde) in de laatste maanden van 2015 nauw samen. Delaere zal zich nu toeleggen op de verdere ontwikkeling van de verkooporganisatie binnen Delaware Consulting in België, en meewerken aan de geografische uitbreiding van Delaware Consulting International.

Delaware Consulting, met hoofdzetel op Kapel ter Bede, is een jong, wereldwijd consultancy-huis dat geavanceerde oplossingen en diensten biedt aan organisaties die hun concurrentiepositie duurzaam willen versterken. Als vooraanstaande partner van SAP en Microsoft bouwt de groep zijn activiteiten rond drie belangrijke pijlers: operational excellence, business insights en customer experience. Delaware Consulting telt ruim 1.200 professionals in 22 vestigingen verspreid over Europa, het Midden-Oosten, Azië en Amerika. (KC)