Delaware Consulting opent kantoor in Brazilië

DBR partnersDelaware Consulting breidt zijn wereldwijd netwerk eens te meer uit. Rond deze tijd wordt er een nieuw kantoor geopend in Brazilië, meer bepaald in Sao Paulo. De opening van een kantoor in Zuid-Amerika stond gestipuleerd in een vijfjarenplan, dat groei nastreeft in nieuwe opkomende markten.

Het kantoor in Brazilië is het vijfde nieuwe kantoor op één jaar tijd. De voorbije twaalf maanden zette Delaware al zijn vlag neer in Maleisië, Frankrijk, Hongarije en de Filippijnen. De bedoeling is altijd dichter bij de markt te komen en partnerships aangaan met lokale spelers. Brazilië zou op dat vlak een enorm potentieel hebben. Niet minder dan dertig Europese bedrijven, die klant zijn bij Delaware, doen regelmatig zaken op de Braziliaanse markt. Delaware Consulting Brazil zal zich richten op gespecialiseerde diensten voor de meest geavanceerde SAP-technologieën, op volledige SAP-lokalisatie in Brazilië en op bewezen expertise in SAP-retail.

Drie Brazilianen, met bewezen expertise en ervaring in IT, zullen het kantoor runnen. Er wordt gerekend met een snel oplopende tewerkstelling. In 2019 moet het Braziliaanse filiaal al negentig medewerkers tellen. Delaware Consulting, met hoofdkwartier in Kortrijk,  is een Vlaams consultancybedrijf dat geavanceerde oplossingen en diensten aanbiedt aan bedrijven of organisaties die hun concurrentiepositie willen versterken. Het bedrijf telt nu 21 vestigingen verspreid over Europa, Amerika en Azië. Er staan 1.100 professionals op de payrol. (KC)