Om de sterke groei in de regio Groot-China op te vangen en lokale klanten nog beter te bedienen, heeft Delaware Consulting een nieuw kantoor in Taiwan geopend. Vanuit het nagelnieuwe kantoor zal het bedrijf diensten leveren in de domeinen Digital Content Management en ERP aan lokale bedrijven. Eerder in dat jaar kondigde Delaware al de verhuis aan naar een groter pand in Shanghai. Het illustreert alleen maar het belang dat “beide China’s hebben voor het Kortrijkse IT-consultingbedrijf.

“We ondersteunen al meer dan zes jaar internationale klanten die hun activiteiten naar Taiwan uitbreiden en er SAP lokaal willen uitrollen”, zegt Bert Van Genechten, COO Groot-China bij  Delaware Consulting. “Recenter is echter ook de vraag van lokale bedrijven naar onze diensten fors toegenomen, met name wat betreft e-commerce en digital business. Met de opening van het nieuwe kantoor krijgen we stevig voet aan de grond in Taiwan en kunnen we onze groeiambities in deze regio verder waarmaken.”

Delaware Consulting is actief in China sinds 2005. Na de opening van een eerste kantoor in Suzhou volgden kantoren in Harbin en Shanghai in respectievelijk 2006 en 2010. De start van bijkomende kantoren in Beijing (2014) en in Hongkong (2015) onderstreept de sterke groei in de Aziatische markt. “Daarmee bouwen we verder op de Delaware Consulting 2020 groeistrategie”, besluit Tim Ding,  managing director van Delaware Consulting in de regio Groot-China.

Delaware Consulting is een jong, wereldwijd consultancy-huis dat geavanceerde oplossingen en diensten biedt aan organisaties die hun concurrentiepositie duurzaam willen versterken. Als vooraanstaande partner van SAP en Microsoft bouwt de groep zijn activiteiten rond drie belangrijke pijlers: operationele excellence, business insights en customer experience. Delaware Consulting telt ruim 1500 professionals in 26 vestigingen verspreid over Europa, het Midden-Oosten, Azië en Amerika.