Het is stilaan een traditie geworden dat Designregio Kortrijk uitpakt met een boek waarin de meest innovatieve bedrijven uit de regio -ongeacht de sector- worden geportretteerd. Ook dit jaar wordt de zoektocht opgestart. Het boek DesignX50 komt dan later dit jaar op de markt. In deze fase doet Designregio Kortrijk een oproep aan de bedrijven uit de regio Zuid-West-Vlaanderen om zich te melden als ze overtuigd zijn dat ze een plaatsje verdienen in het naslagwerk. Designregio Kortrijk is het platform voor creativiteit, innovatie en ondernemerschap van de regio Kortrijk.

Zuid-West-Vlaanderen staat bekend als topregio voor de creatieve maakindustrie en voor haar vooruitstrevende bedrijven en ontwerpers. DesignX50 is een platform in boekvorm van Designregio Kortrijk waar de beste innovatieve producten en cases van deze regio in de spotlight worden gezet. DesignX50 toont de innoverende en creatieve kracht van de regionale bedrijven aan de hand van best practices. Het vormt zo het visitekaartje van deze ondernemende regio. De 50 geselecteerde producten of diensten krijgen ook een DesignX50-label dat kan gebruikt worden bij alle (inter)nationale communicatie.

Ontwikkelt jouw onderneming een innovatief product of dienst in de regio? Dan kom je in aanmerking om geselecteerd te worden voor het boek. Interesse? Bezorg je kandidatuur vóór DONDERDAG 27 APRIL aan Lise Van Tendeloo van Designregio Kortrijk aan de hand van het invulformulier, dat terug te vinden is op www.designregio-kortrijk.be/inspireren/design-x50-open-callB/