Deze week werd Dominique Vindevogel geportretteerd in de reeks Topservice, een reeks die sinds kort loopt op Eén. Het programma biedt een unieke blik achter de schermen van de welgestelde klasse. Het programma volgt de Belgische professionals in hun job: zij nemen de kijkers mee naar verre landen en naar de luxueuze jachten en villa’s van hun werkgevers, maar ze laten ook de minder glamoureuze kant zien.

Kortrijkzaan Dominique Vindevogel -broer van Yvan Vindevogel (Group Damier, Vemedia, Copperhead….)- heeft als “modekoning” een vaste plaats verworven in de sector. Het heeft hem al de titel “Giorgio Armani” van Vlaanderen opgeleverd. Met zijn privaat advies en zijn dienstverlening op maat (onder de noemer Flying Tailors) mag hij zich als het ware de hofleverancier noemen van honderden West-Vlaamse ondernemers. Maar ook in het buitenland heeft hij naam en faam gemaakt in de allerhoogste hoogste regionen. Middels samenwerkingsverbanden met grote spelers, heeft hij zijn actieradius onder meer uitgebreid naar Turkije en naar Florida (Miami).

Vindevogel is een selfmade ondernemer pur sang met een eindeloze, zeven dagen op zeven durende passie voor de modewereld. Hij werkt samen met zijn vrouw Isabelle Adriaenssens die achter de schermen zijn toeverlaat is. De activiteiten van de tandem Vindevogel-Adriaenssens strekken zich uit over vier domeinen: Butch, maatwerk, private label en businesskledij zoals uniformen.