DX-Solutions krijgt verlenging als partner van “KMO Portefeuille”

dx solutions

De Harelbeekse “serial entrepreneur” Xavier Dekeyster haalt eens te meer een slag thuis. Zijn kmo DX Solutions slaagde met glans voor de audit op vlak van opleidingen en advies. “Concreet houdt dit in dat we kmo-portefeuille erkend zijn voor opleiding en advies,” aldus Dekeyster. “Dit betekent voor bedrijven die beroep doen op de opleiding of op advies van onze kant, dat ze een korting krijgen van 40 procent.”

De kmo-portefeuille is een laagdrempelige interactieve steunmaatregel waarlangs ondernemers een financiële tegemoetkoming kunnen bekomen bij hun aankoop van de ondernemerschapsbevorderende diensten. Via de kmo-portefeuille krijgen kmo’s vanwege erkende professionals bijstand in hun werkingsactiviteiten. “Kleine ondernemingen kunnen op deze manier jaarlijks 10.000 euro uitsparen met de kmo-portefeuille,” aldus Dekeyster. “Bij middelgrote ondernemingen loopt het bedrag op tot 15.000 euro.”

DX-Solutions was al 2 jaar kmo-portefeuille erkend op vlak van opleidingen. Deze erkenning liep deze maand op zijn einde. “Omdat we ook als dienstverlener voor de peiler advies willen erkend zijn, beslisten we om dit maal een audit te laten uitvoeren voor zowel opleidingen als advies,” aldus Xavier Dekeyster. “Dit advies focust zich op ICT en meer specifiek op de bedrijfsprocessen van een onderneming.” (KC)