Eerste woonzorgproject met zicht op zee en de duinen

Skyline Europe_Duinenzee_De Panne_1Vulpia Vlaanderen vzw, toonaangevende service organisatie in de zorgsector, en Skyline Europe, residentiële projectontwikkelaar, starten met de voorverkoopfase van het woonproject “Duinenzee” in de Dynastielaan 42 in De Panne, de voormalige site van het vakantiecentrum van Dexia. Twee prestigieuze gebouwen met in totaal 103 assistentiewoningen zullen er worden opgetrokken te midden van duinen, strand en zee, naast “De Westhoek”, het grootste duinenreservaat van de Belgische kust. Alle bewoners kunnen genieten van een panoramisch zicht op zee en duinen. Het is de eerste keer in België dat een woonzorgproject op een AAA-locatie gerealiseerd wordt. De architect van het woonproject is de West-Vlaming Pieter Popeye uit Oostduinkerke.

Als trendsetter wil Skyline Europe deze geheel vernieuwende ontwikkeling  met andere projectontwikkelaars verder doorzetten in toekomstige zorgprojecten. Zo kunnen zowel actieve 60-plussers als minder actieve senioren maximaal van hun oude dag genieten. Naast de locatie heeft Duinenzee een luxueus aanbod van prachtige één- en tweeslaapkamerappartementen, uitgebreide wellness voorzieningen, een hoogstaande culinaire keuken, en een volledig uitgebouwd zorgcentrum inclusief apotheek en verzorgend personeel. Halverwege 2016 starten de bouwwerken en medio 2018 voorziet Skyline Europe de oplevering van het project. Duinenzee zal geëxploiteerd worden door Vulpia Vlaanderen vzw.

Het Brusselse Skyline Europe is een Belgisch familiebedrijf en is al meer dan 40 jaar als projectontwikkelaar actief op de vastgoedmarkt in binnen- en buitenland. Vulpia, met vestiging in de Antwerpse Kempen,  is een service gedreven organisatie in de zorgsector, gericht op kwalitatieve zorgverstrekking. (KC)