Na vijf jaar aanwezigheid als aandeelhouder en operationeel, trekt Guillaume Dumarey zich uit eigen beweging terug uit het West-Vlaamse borstelbedrijf PDC Brush. Guillaume Dumarey is de zoon van de wel bekenden serial entrepreneur Guido Dumarey (Punch). De periode Dumarey zal geboekstaafd blijven als een met een geslaagde turn-around. Guillaume Dumarey kocht het destijds zieltogende bedrijf van de GIMV, een periode die gekenmerkt werd door een mank lopend management en verliezen. Dumarey junior zegt dat hij klaar is voor nieuwe uitdagingen, waar nog werk aan de winkel is.

PDC Brush, een gigant in de sector met een verkoop van maar liefst 20 miljoen borstels van allerlei aard, komt nu in handen van de familie Vande Vyvere. Guy Vande Vyvere en Philippe Vande Vyvere (ook bekend van projectontwikkelaar Matexi) zullen nu als aandeelhouders de zaken samen aansturen. Het operationeel management is in handen van Filip Lepoutre, een gewezen kaderlid van Balta. PDC Brush heeft een traditie die teruggaat tot in 1946. Het bedrijf kende een grote bloei onder Carl De Coopman die de zaak in de jaren negentig verkocht aan de GIMV.

PDC Brush uit Roeselare verkoopt zijn aanbod wereldwijd. De familie Dumarey slaagde er bijvoorbeeld in om ook Auchan tot zijn klantenkring te rekenen.