INGELMUNSTER – RS Motors, de wel bekend Porsche concessie in Ingelmunster, geeft er een lap van jewelste op. Dit jaar nog moet de nieuwe showroom de deuren openen. Het gaat om een verdubbeling van de oppervlakte. De aanleiding? “West-Vlaanderen telt steeds meer Porsche-rijders”, heet het bij RS Motors dat één van de oudste Porsche-concessiehouders is van het land.  

De volledig nieuwe showroom en atelier zouden eind november 2018 operationeel moeten zijn. De huidige concessie blijft tot dan volledig in functie. “Met de nieuwe infrastructuur komen we het steeds groeiend Porsche-cliënteel tegemoet”, heet het bij RS Motors.” RS Motors is het levenswerk van de families Maes en Koen Depaepe. Ze tekenen voor één van de laatste zelfstandige Porsche-concessies van het land. RS Motors deelt in het steeds stijgende succes van het merk en daarom drong een investering zich op.

De gloednieuwe gebouwen, die vlak naast de huidige concessie aan de Kortrijkstraat in Ingelmunster zullen worden opgericht, zullen state-of-the-art zijn. De oppervlakte wordt meer dan verdubbeld, en de structuur van het gebouw moet helemaal voldoen aan de Porsche AG-normen, met inbegrip van de meest moderne technologie. Verder wordt er rekening gehouden met strenge milieunormen en krijgt het ecologische aspect van de onderneming prioritaire aandacht.