ANZEGEM, TENERIFE – De West-Vlaamse families Vandermarliere (Anzegem) en Deceuninck (Roeselare) hebben zopas in Tenerife (Adeje) het nieuwe 5 sterren GL luxeresort ‘Royal Hideaway Corales Suites’ officieel geopend. Het even verbluffende als indrukwekkende West-Vlaamse vastgoedproject is in deze fase goed voor 121 junior suites, 100 luxe appartementen en een twintigtal villa’s.

Naast de families Vandermarliere en Deceuninck (elk voor 40 procent), zijn ook David Van Biervliet uit Ieper (10 procent) en de Kortrijkse architect Etienne Declercq (10 procent) van de partij als investeerders. Aangrenzend aan de site is er ook een luxe design hotel. Dat alles is gelegen in het prestigieuze La Caleta, aan de zuidelijke flank van het Canarische eiland en met zicht op het naburige eiland La Gomera.

Het hele domein strekt zich uit over 50.000 vierkante meter. Driehonderd arbeiders werkten er aan gedurende 3 jaar. De in totaal 235 suites en appartementen kunnen 600 toeristen ontvangen. Hoofdarchitect was Leonado Omar, lokaal een grote naam. Voor de afwerking van de flats en de vijf restaurants werd beroep gedaan MKV uit Londen, een kantoor met heel wat 5 sterren referenties op zijn actief. Alle suites en appartementen werden door de investeerders luxueus bemeubeld, zowel het interieur als de zeer ruime terrassen. Iedereen heeft zicht op de Atlantische Oceaan en de zonsondergang. 90% van de kopers van de appartementen zijn Belgen, waaronder overwegend veel West-Vlamingen. De kopers hebben volle eigendom en kunnen 3 maand gebruik maken van hun appartement, waardoor ze ook u huuropbrengst hebben met gegarandeerd rendement.

Integrale hotelservice 

In de package deal biedt Corales Suites aan kopers ook een hotelservice aan. Daarvoor wordt beroep gedaan op de befaamde Spaanse hotelketen Barcelo (wereldwijd 160 hotels in portfolio). Volgens Willy Deceuninck en Sofie Vandermarliere zit Tenerife meer dan ooit in de lift als vakantiebestemming.

Het aanpalende hotel heeft nu al de eerste prijs gewonnen bij de European Hospitality Award, en werd geroemd als beste nieuwe hotel van 2018. Het hotel profileert zich niet alleen als een bestemming om een breed scala aan recreatieve mogelijkheden te vinden, maar wil de gasten ook een authentieke ervaring aanbieden als experience design hotel.