Flyer.be pakt uit met witboek “Event Marketing”

Fahmed1lyer.be, de grootste Belgische online aanbieder van drukwerk, lanceert de whitepaper “Event Marketing”. Het is een unieke gids met een heleboel tips & tricks over de organisatie van evenementen. Deze publicatie is een handig hulpmiddel voor bedrijven en particulieren die graag zelf een productpresentatie, personeelsfeest of party willen organiseren. Iedereen kan de whitepaper gratis downloaden via de website van Flyer.be of een papieren exemplaar aanvragen.

Event marketing is volgens specialisten het middel bij uitstek om ‘live’ in contact te komen met een bepaalde doelgroep. Grote bedrijven en merken zijn zich hier al langer van bewust. Maar ook voor kleine ondernemingen, eenmanszaken of particulieren is het interessant om evenementen te organiseren: van de opening van een nieuwe buurtwinkel, een beursstand om je als start-up voor te stellen aan potentiële klanten tot een teambuilding activiteit met collega’s en zelfs een muziekfestival in het jeugdhuis of een communiefeest voor de hele familie. Wie ooit al een evenement heeft georganiseerd, weet dat hier veel bij komt kijken. Het is meer dan een locatie zoeken, wat mensen bij elkaar brengen en een hapje en een drankje voorzien. Bovendien beschikken kleine bedrijven vaak niet over voldoende budget om alles aan een professioneel bureau uit te besteden. Het is voor hen dat Flyer.be de whitepaper Event Marketing publiceert. Ahmed Hilami, CEO van Flyer.be en “modelondernemer”, verwoordt het zo: “Iedereen heeft een uniek verhaal. Onder de slogan ‘Iedereen Flyer’ hebben we er bij Flyer.be onze missie van gemaakt om elk verhaal te vertalen naar drukwerk. Met deze gids gaan we nog een stap verder en reiken we iedereen, klant of niet, inspiratie en informatie aan om in hun eigen stijl met hun specifieke doelgroep in contact te komen.”

De nieuwe gids is een onderdeel van de bredere content marketingstrategie van het Brugse Flyer.be. Zo verschenen eerder al whitepapers over outdoor drukwerk en het ontwikkelen van een huisstijl. (KC)