Flying Tiger strijkt neer in Oostende

flying tigerFlying Tiger opende zopas zijn negende Vlaamse winkel en koos dit maal voor Oostende. Het Deense merk is België aan het veroveren met zijn leuke designspullen. Het team van Flying Tiger kan naar eigen zeggen niet wachten om de kust en Oostende in het bijzonder te laten kennismaken met hun Deens design, prijsbewuste artikelen en kleurrijke gadgets met een knipoog.

De retailketen opent in de Oostendse Kapellestraat een winkel die twee verdiepingen telt en 205m² groot is. De winkel wil de place to be zijn voor alle liefhebbers van vrolijke designspullen en gadgets. Het merk brengt Scandinavian chic, ofwel design, hobbyartikelen en gadgets met een vleugje humor. Flying Tiger wil de mensen weer aan het spelen krijgen en ze motiveren om opnieuw plezier te hebben in zaken die ze zelf vergeten zijn door onder meer opnieuw te knutselen. Want ook voor hobby artikelen kan je terecht bij Flying Tiger. Flying Tiger heeft in Oostende een vast assortiment van 1.000 artikelen, waarbij er elke maand een 300-tal nieuwe producten aan toegevoegd worden. Zo blijft het aanbod steeds gevarieerd en valt er steeds wat nieuws te ontdekken. Ook leerrijk speelgoed voor de kinderen en handige meeneemspullen voor een volgende reis kan je er vinden. En wil je opnieuw de draad oppikken met schilderen, tekenen of knutselen, dan kan je al het nodige én nog veel meer vinden bij Flying Tiger. Het Deense winkelconcept zegt dat shopplezier centraal staat en dat voor ieders budget.
Het Deense merk ontstond in 1995 in Kopenhagen. De retailketen is aan een stevige expansie bezig. Het heeft ondertussen al ruim 520 winkels geopend in 25 landen. In België heeft Flying Tiger reeds 11 winkels geopend waarvan 9 in Vlaanderen. (KC)