De vooral bij ondernemers bijzonder populaire Ieperse golfclub De Palingbeek bestaat 25 jaar en dat is het sein voor een historische generatiewissel. De leden van De Palingbeek kregen van het bestuur een schrijven in die zin. Bedoeling is de goed draaiende club klaar te zetten voor de komende generatie.

De nieuwe raad van bestuur zal bestaan uit Willy Deceuninck, Dirk Vermunicht, Lieve De Nolf-Claeys, Leo Claeys, Edward Claeys en William De Nolf. Willy Deceuninck is uittredend voorzitter, Dirk Vermunicht is zijn opvolger. De verdiensten van de bijzonder aimabele Deceuninck voor de club zijn bijzonder groot. Dirk Vermunicht wordt nu én gedelegeerd bestuurder én voorzitter van de club. Achterliggend vindt er ook een wissel plaats bij de nv HOLIM, hoofdaandeelhouder van de club. Daar zal Karel Van Biervliet als voorzitter opgevolgd worden door Willy Deceuninck. Dit alles kadert in een herschikking van het aandeelhouderschap van de nv HOLIM, waar de familie Claeys en familie De Nolf ten private titel de referentieaandeelhouders worden naast Willy Deceuninck, Karel Van Biervliet en de familie Vermunicht.

Het nieuwe bestuur heeft de absolute intentie om de continuïteit van de club te verzekeren, de mooie spirit te behouden en te investeren in de toekomst. Vanuit dit langetermijnperspectief dankt de club haar stichters, haar leden en allen die zich zullen engageren voor de toekomst van de schitterende club, aldus een interne mededeling.