Een beurs voor mannen? Met Gentleman’s Fair wordt hen in Waregem een beurs op maat aangeboden. Maar laat geen misverstand bestaan: ook dames zijn meer dan welkom . 

De bezielers achter de Gentleman’s Fair zijn Mathieu Damiens en Aaike De Jonghe, twee West-Vlaamse ondernemers met een hoofd vol ideeën en een liefde voor mooie objecten. De organisatoren kozen na de succesvolle editie van 2016 opnieuw voor Waregem Expo. De Gentleman’s Fair vindt dit jaar plaats op 10-11-12 november 2017 in Waregem Expo.

De Gentleman’s Fair is het eerste grootschalige event in België dat focust op de leefwereld van de man en de zaken die hem boeien: reizen, design, auto’s, motoren, mode, games, accessoires, boys toys, audio, video, kunst, gezondheid, techniek, gastronomie, sport, horloges. Meer dan 100 exposanten uit alle Vlaamse provincies brengen een gevarieerd en verrassend aanbod van producten en diensten voor mannen. De Gentleman’s Fair is dan ook terecht omschreven als de ultieme mancave van Vlaanderen.

De organisatoren konden ook dit jaar weer enkele West-Vlaamse toppers strikken zoals fietsenmerk Achielle, costumier Atelier Victor, tuinmateriaalfabricant Depypere, pettenmaker City Sport, bouwonderneming Mi Casa, autobedrijf Ghistelinck en officieel Harley-Davidson verdeler West-Flanders Motor Bikes. De Gentleman’s Fair is er voor alle zelfbewuste mannen met een passie voor het leven, maar ook de dames zijn uiteraard van harte welkom.